werwerwerwerewr

Fotografijų iniciatyvą „Mes esame kartu“

Anykščių kultūros centras skelbia fotografijų iniciatyvą „Mes esame kartu“, skirtą įprasminti Lietuvos ir Ukrainos vienybę. Kviečiame Anykščių krašto gyventojus siųsti nuotraukas, kuriose yra užfiksuoti žmonės įvairiose mūsų miesto ir krašto, gamtos, laisvalaikio erdvėse arba žmonių portretai. Iš visų surinktų nuotraukų bus montuojamas pirmasis koliažas, kuris įprasmins mūsų vientisumą su valstybe, ginančia savo ir mūsų Laisvę nuo to paties agresoriaus, kuris jėga ir iškraipyta  tiesa į ją kėsinasi. Labai daug mūsų surinktų nuotraukų šiuolaikinių technologijų pagalba bus sujungtos į vieną didelį atvaizdą.

Fotografijų koliažai bus 3, taigi ir nuotraukas siųsti arba perduoti fiziškai kviesime dar 2 kartus. Pirmasis fotografijų koliažas turi gimti iki šių metų Lietuvos valstybės atkūrimo vasario 16-osios dienos. Nuotraukos gali būti darytos šiomis dienomis arba iš asmeninio archyvo visų metų laikų.

Vienas asmuo gali atsiųsti neribotą kiekį fotografijų. Prašome naudoti duomenų dalinimosi priemonėmis: wetransfer.com, fromsmash.com, drive.google.com arba atnešti fotografijas elektroninėje laikmenoje tiesiai į kultūros centrą. Nuorodas į nuotraukų atsisiuntimą siųskite el. paštu [email protected]

Dalis nuotraukų bus panaudotą ir iš Anykščių krašto renginių archyvo.

Koliažų kopijos bus išsiųstos į Ukrainą ir eksponuojamos Kijeve.

Dėl daugiau informacijos kreipkitės telefonu 860686657 Julius Jakubėnas

Did you like this? Share it!