werwerwerwerewr

Tarptautinis šokio festivalis PĖDOS. Gegužės 16 d. 18 val. „Fines5“ šokio teatras (Talinas, Estija). Spektaklis „Trisolde“

Gegužės 16 d.  Šokio festivalio PĖDOS antra diena. 18 val. kviečiame į Šokio teatro „Fine5“ (Talinas, Estija) spektaklį „Trisolde“.

Vizualaus vaizdo ir judesio 3D spektaklis.  Trukmė 45 min.

Šokėjai: Tiina Ollesk, Simo Kruusement

Choreografas-režisierius Renee Nõmmik

Dramaturgija ir interaktyvi technologija:

Ilkka Kosunen, Aleksander Väljamäe

Interaktyvaus garso kompozitoriai:

Giovanni Albini, Hans-Gunter Lock

Vaizdo įrašų sąveika Valentin Siltšenko

Muzika Marta Hansen (ERL arhiiv)

Šokio festivalis „Pėdos“.Anykščių kultūros centre šokio teatras „FINE5“ (Estija) pristato vizualaus vaizdo meilės istoriją „Trisolde“.
Profesionalus šokio teatras „FINE5“ – Estija (Talinas) pristato vizualaus vaizdo spektaklį „Trisolde“.
„Trisolde“ – tai simbiozinis šokio spektaklis, įkvėptas R.Wagnerio operos „Tristanas ir Izolda“. Tai apie ryškius santykius tarp vyro ir moters, konfrontacinius jausmus ir aistrą. Šis darbas apjungia interaktyviąją technologiją, audiovizualinius vaizdus ir šiuolaikinę choreografiją. Šokėjai iš dalies kontroliuoja muziką per kūno judesius, o kai kurie savanoriškai atrinkti auditorijos nariai realaus laiko garsą įtakoja savo psichofiziologinėmis reakcijomis per jutiklius. Šis darbas apjungia daugybę įdomių meno sričių ir mokslinių tyrimų nuo skaičiavimo kūrybiškumo iki fiziologinio skaičiavimo. naudoti auditorijos reakciją į modulį garsinis orkestras yra naujas būdas „dalyvauti teatre“.

Bilieto kaina perkant iš anksto – 5 eurai, spektaklio dieną – 8 eurai

 

 

Did you like this? Share it!