werwerwerwerewr

Tarptautinis šokio festivalis PĖDOS. Gegužės 19 d. 18 val. Šokio teatro „Intrus“ spektaklis „Dali y Gala“

Gegužės 19 d. 18 val. Anykščių kultūros centre, didžiojoje salėje

vyks tarptautinio šokio festivalio „PĖDOS – 2019″ Anykščiai spektaklis – šokio teatro „Intrus“ spektaklis „Dali y Gala“. Trukmė  45 min.

Spektaklio kūrėjai ir atlikėjai:

Neringa Šatrauskaitė ir Dainius Biskis

Šviesų dailininkas Jurgis Latonas

Muzika: Francisko Tarrega, Isaac Albeniz, Heitor Villa – Lobos, Art School Tango from Little Ashe by Miguel Mera

Šokio spektaklis apie vieną įdomiausių XX amžiaus meno pasaulio porų Salvadorą Dali ir Gala. Jų gyvenimą dar ir šiandien gaubia daugybė paslapčių, skandalų bei neįtikėtinų istorijų. Paslaptingoji Gala, niekinta bei mylėta daugybės vyrų, ir nenuspėjamasis katalonietis, keistuolis dailininkas. Kas galėjo sieti šią porą, kuri kartu praleido 50 metų? Pinigai, kaip daugelis kalbėjo tuo metu? Šlovė, dėmesys ir pripažinimas? Meilė pačia neįprasčiausia forma?

Spektaklio metu būsite pakviesti apsilankyti Dali šeimos namuose ir iš arti stebėti šios poros gyvenimą užsidarius nuo viso pasaulio savo namuose. Namuose, kur jie drąsiau nei bet kur kitur galėjo būti savimi. Kur jie kūrė ir planavo savo gyvenimo mitą, neblėstantį iki pat šiandien. Intriguojantis bei nenuspėjamas, įtraukiantis ir nepamirštamas šokio spektaklis, kuris nepaliks nė vieno abejingo. Kviečiame į svečius pas Salvadorą ir Galą. Ar išdrįsite ateiti?
„Visa, kas pasaulyje svarbiausia – tai Gala ir Dali.
Po to seka vienas Dali.
O trečioje vietoje – visi kiti, savaime aišku, įskaitant ir mudu su Gala.‘

Išankstinio bilieto kaina 5 eurai, spektaklio dieną – 8 eurai.

Did you like this? Share it!