werwerwerwerewr

ANYKŠČIŲ KULTŪROS CENTRAS – GERIAUSIAS AUKŠČIAUSIOS KATEGORIJOS KULTŪROS CENTRAS 2018 m.

Kultūros ministrė Liana Ruokytė-Jonsson lankėsi po renovacijos atsinaujinusiame Anykščių kultūros centre. Anykščių kultūros centro direktorei Dijanai Petrokaitei ministrė įteikė Kultūros ministerijos premiją, kaip geriausiam aukščiausiosios kategorijos kultūros centrui 2018 m.

„Po ilgų metų darbo, pastangų, energijos pagaliau galime pasidžiaugti renovuotu Anykščių kultūros centru. Idėjas ir projektus reikia auginti, sudaryti menininkams ir kultūros darbuotojams būtinas ir palankias sąlygas. Tikiu, kad naujai atgimęs pastatas ir aukščiausios kategorijos kultūros centro Lietuvoje apdovanojimas įkvėps kūrybinei veiklai“, – teigė kultūros ministrė.

Pasak kultūros ministrės, tiems, kas domisi kultūra Lietuvos regionuose, jau seniai žinomas Anykščių kaip kultūros ir menų miesto fenomenas. Mieste ir jo apylinkėse vyksta daugybė renginių – nuo etnografinių pasirodymų iki profesionaliosios muzikos koncertų, nuo įvairių parodų iki meno festivalių po atviru dangumi.

Anykščių kultūros centro bendruomenė didžiuojasi prisidėdama prie daugelio renginių, paskirta tarp aukščiausios kategorijos pirma vieta ir neketina sustoti tobulėti.

Daugiau skaitykite: _ http://www.anyksta.lt/naujienos/naujienos/58290-svente-i-kuria-anyksci-kulturos-centras-ejo-daugel-met

Savi ir svečiai pagerbė Anykščių kultūros centro pelnytą premiją

 

 

Did you like this? Share it!